Zlatara Otto

Smešteni u centru Novog Sada, već više od petnaest godina stvaramo najkvalitetniji nakit od plemenitih metala kako bismo ulepšali Vaše posebne životne trenutke.
Nakit u našoj zlatari izrađen je od žutog, belog i crvenog zlata, kao i njihovih skladnih kombinacija. Od nedavno, u ponudi je i nakit od srebra, a uskoro vas očekuju specijalno dizajnirane kolekcije unikatnog nakita. Bilo da kupujete nakit za sebe ili kao poklon za neku specijalnu priliku, nudimo vam veliki izbor narukvica, prstenja, burmi, lančića, privezaka, ogrlica, minđuša, dukata i drugih unikatnih komada izrađenih prema Vašoj želji.

Ukoliko niste sigurni u izbor, naš stručni i veoma ljubazni vlasnik Otto Eter pružiće vam pomoć i predložiti upravo onaj komad nakita koji će Vama ili Vašoj dragoj osobi upotpuniti izgled i biti divna uspomena tokom života, istovremeno vodeći računa o pristupačnosti cene.
Zlatara Otto član je Udruženja zlatara, a naši dosadašnji klijenti svojim stalnim kupovinama potvrđuju da se radi o savršenom spoju tradicije i savremenih trendova i da je naš kvalitet nedvosmisleno naša najveća prednost.

Zlatara Otto