Kako izabrati verenički prsten?

Svaka devojka sanja o romantičnoj prosidbi muškarca koga voli. Međutim, kada dođe do tog trenutka, muškarci se nalaze u delikatnoj situaciji. Pored dobrog planiranja i prikrivanja ovog čina, posebno je važno odabrati savršeni verenički prsten. Prilikom izbora neophodno je imati na umu da će ga izabranica vašeg srca dugo pokazivati svojim prijateljima i porodici i zato je bitno odbaciti svaku mogućnost da se eventualno postidi vašim izborom. Nudimo vam nekoliko saveta kako da položite ovaj prvi važan test u zajedničkom životu.

Važno je da se prsten svidi vašoj izabranici

Dobro razmislite koju vrstu nakita i plemenitih metala vaša draga voli. Nemojte kupovati prstenje sa krupnim kamenom ili previše dekorisane, ako ona voli klasične, svedene varijante. Obavezno pogledajte nakit koji već ima i iznenadite je vereničkim prstenom koji ne odstupa mnogo od njenog stila.

verenicki prsten

Posavetujte se sa bliskim ljudima

Ukoliko se dvoumite oko toga koji bi prsten oduševio vašu buduću verenicu, posavetujte se s njenom najboljom prijateljicom, sestrom ili majkom. Samo ih zamolite da vašu odluku drže u tajnosti, sigurno želite da trenutak iznenađenja ima premijeru u toku same prosidbe.

Vodite računa o budžetu

Sigurno želite da zadivite svoju izabranicu što lepšim prstenom, ali to ne znači da bi trebalo da se zadužujete ili kupujete prsten koji prevazilazi vaše kupovne moći. Računajte na to da vas čekaju i troškovi oko venčanja.

Ne kupujte u prvoj zlatari

Poznato je da muškarci nisu ljubitelji šopinga i dugotrajne kupovine, ali izbor prstena nije tako jednostavan zadatak. Raspitajte se o osnovnim karakteristikama prstena, kao što su boja, jasnoća, karat, oblik… Obiđite više zlatara, pogledajte nekoliko sajtova, uložite malo truda i oduševljenje vaše drage će biti najlepša nagrada.See All Posts

Related Posts

Blog

Priča o zlatu

Zlato, na latinskom Aurum, što znači sjaj zore, oduvek je privlačilo pažnju kao materijal čija
12th сеп 2016 /0

Comments (1 Comment)

Anita 7 years ago

I said YESSS!!! 🙂

Reply this comment

Submit Your Comment

BESPLATNA DOSTAVA

BESPLATNA DOSTAVA NA TERITORIJI GRADA NOVOG SADA

SPECIJALNI POPUSTI

SPECIJALNI POPUSTI ZA KUPCE U ZLATARI

ONLINE PORUČIVANJE

MOŽETE PORUČITI VAŠ NAKIT ONLINE